Onze penningmeester, Bram van der Dussen Ontvangt de Zilveren Barensteel

Onze penningmeester, Bram van der Dussen Ontvangt de Zilveren Barensteel

Onze penningmeester Bram van der Dussen heeft officieel afscheid genomen van het bestuur van de Stichting Vrienden van het Overbosch. Hij werd samen met de vrijwilligers en zijn vrouw Afke verwelkomt in het lokaal van het N.M.E. de Groene Bol te Lisse. Daar was voor een ieder koffie/thee met appeltaart en slagroom.

Het was de bedoeling, dat de aanwezigen een rondleiding en informatie zouden krijgen over het Keukenhofkateel en het terrein en bos daaromheen. Helaas regende het zo hard, dat iedereen daarvan afzag. In plaats daarvan was er een natuurquiz onder leiding van Arie van der Lans. Ineke Laroo wist de meeste vragen goed te beantwoorden.

Om 15:30 verhuisden alle aanwezigen naar de overkant: de Hofboerderij. Daar werden zij verrast met lekkere drankjes en hapjes. Rond 15:45 werd Bram verrast door wethouder van de gemeente Teylingen Reny Wietsma. Zij memoreerde alle vrijwilligersactiviteiten van Bram en spelde hem vervolgens de Zilveren Barensteel voor verdienste aan de Teylingse bevolking op. Daarna werd Bram door de voorzitter van de Stichting in het zonnetje gezet. Hij ontving een entree naar de Marker Wadden voor twee personen. Zijn vrouw Afke kreeg een mooie bos bloemen als dank voor haar jarenlange support.