Kunstenaars gezocht voor Kunst in het Overbosch 2024

Kunstenaars gezocht voor Kunst in het Overbosch 2024

Traditiegetrouw wordt Kunst in het Overbosch ook dit jaar gehouden in het derde weekend van augustus. Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus gaan kunstenaars uit de wijde omtrek weer in het Overbosch aan het werk. Vele diverse kunstvormen zijn er deze dagen dan te bewonderen.

Kunstenaars, amateurs, semi professionals of professionals , allen zijn welkom. Het gaat er deze dagen vooral om dat kunstenaars lekker in de natuur kunnen werken en hun werk aan het publiek kunnen tonen. Het contact tussen publiek en kunstenaars staat voorop. Het gaat bij Kunst in het Overbosch niet om een kunstmarkt en het is dus niet de bedoeling dat kunstenaars reeds eerder gemaakt werk gaan verkopen. Natuurlijk mag ter plaatse gemaakt werk wel verkocht worden aan geïnteresseerden.

Bij deelname wordt een kleine vergoeding van 10 euro gevraagd om de kosten van catering te dekken. Voor eten en drinken wordt dan door de vrijwilligers gezorgd.

Kunstenaars kunnen zich aanmelden bij info@vriendenvanhetoverbosch.nl

Op zondag is ook er ook weer Kunst voor Kids. Kinderen kunnen gratis komen schilderen, boetseren of bouwen met bamboe stokken.

We hopen op mooi weer en vele deelnemers en bezoekers.