Donatie 400 euro van Kringloopwinkel Voorhout voor Kunst voor Kids

Donatie 400 euro van Kringloopwinkel Voorhout voor Kunst voor Kids

Donatie van Stichting Kringloopwinkel Voorhout aan Kunst in het Overbosch/Kunst voor kids, dat dit jaar plaats vindt op 20 en 21 augustus.Op woensdagmiddag 10 augustus mocht een afvaardiging van de Stichting Vrienden van het Overbosch uit handen van mevrouw Wil van Leeuwen een geweldige donatie van 400 euro ontvangen van de Stichting kringloop Voorhout voor de aankoop van schildersdoeken voor Kunst voor Kids.

Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus vindt weer het jaarlijkse evenement Kunst in het Overbosch plaats. Een vast en tevens belangrijk onderdeel van dit evenement is Kunst voor Kids op zondag.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen dan zelf schilderijen maken of kunstwerken van klei en andere (natuurlijke) materialen.

Dank zij de Kringloopwinkel kunnen de kinderen op echte schildersdoeken aan de slag. De schilderijen worden tentoon gesteld of mogen mee naar huis.

Kunst in het Overbosch is gratis toegankelijk. Publiek kan zien hoe bijna 40 kunstenaars aan het werk zijn en een praatje met hen aanknopen. Bij tropische temperaturen is het trouwens ook heerlijk toeven in het Overbosch.